Oppstart 15. Sept

av | sep 13, 2017

Endelig er vi kommet til oppstarten av AWAKE!! 15. September er datoen vi starter, og som vanlig er Tweens velkommen fra kl 18:00 og Youth fra kl 19:30. Denne gang blir opplegget for tweens frem til 21:00, siden vi er så heldige å ha besøk av en DTS(Disippel trenings skole) som skal ha en forestilling for oss!

For litt over 1 år siden var første gang vi arrangerte Awake, en helt ny måte å drive tweens og ungdomsarbeid på(hvertfall for oss i Betania). Vi var mellom 25-30 tweens og ca 20-25 ungdommer hver gang.

I år håper vi at de som var med på tweens i 7. klasse før sommeren, vil gå med på Youth nå etter sommeren. Og at ALLE som nå har begynt i 5. klasse gleder seg til å være med på Tweens!

Sjekk ut b-awake.no/medlem, for informasjon om hvordan du kan bli medlem på Awake!!