Teamtur til Ukraina?

av | okt 5, 2017

Til sommeren vurderer Awake og Høiland Misjon å arrangere teamtur til Ukraina. Derfor vil vi nå sjekke stemningen for det blant dere ungdommer. Hvor mange som kan være interessert? Priser og datoer vi har satt opp nå er ikke låst

Turen koster en del så det vil derfor bli lagt opp til dugnader og diverse for de som skal være med, for å kunne dra ned total prisen på turen. Prisen vi har forsøkt å estimere er på mellom 2500 og 3500 kr. Det kommer litt an på hva vi lander på å gjøre på turen.

Vi vil da antagelig reise med fly fra Stavanger til Krakow, for så å ta minibuss til Ukraina.

Hva skjer på turen?

Det blir lagt opp til at vi deltar på ungdomsleir for Ukrainsk ungdom, og så vil vi besøke flere områder vi har misjonsarbeid. Vi som reiser fra Betania skal bidra på turen med f.eks. sang/musikk, drama, lek e.l. på leiren og de andre stedene vi besøker.

Hvem kan være med? 

Turen er en ungdomstur, hvor vi åpner for at deltakere fra 13 år(De som blir 13 i 2018) kan være med. Det er ikke satt noen øvre aldersgrense for turen.

Konkret informasjon om turen vil bli gitt på et infomøte, for de som melder sin interesse for å være med.