Hva er Awake?

Awake er tweens og ungdomsarbeidet til Betania Vigeland.
Vi samles annenhver fredag, til aktiviteter og møte. Tweens og ungdomsaktivitetene er fraskilt, men selve møte/samlings delen er felles.

Hvorfor heter det Awake? 

Navnet er hentet i fra 1. Kor 16:13 – «Vær våkne, stå fast i troen, vær tapre og sterke!»

Vi ønsker å gjøre tweens/ungdommene trygge og sterke i troen på Jesus, som sin frelser. Awake skal ikke bare være en kul plass å henge, men et sted hvor de får oppleve at Jesus er i sentrum.

Hvem er det for?

Awake Tweens er for alderen 5.-7. Klasse

Awake Youth for alderen 8. klasse og opp(primært for tenåringer)

Hva skjer på Awake?
Dette er bare en generel tanke, og noen ganger vil vi selvsagt vike fra den for å kjøre helt andre program. 

Tweens
Vi starter kvelden med Tweens opplegg, de kommer kl 18:00, blir registrert inn og samles i Ungdomsrommet til informasjon om aktiviteter og en kort «peptalk/bønn». Så har vi aktiviteter(kiosk i ungdomsrommet) fra 18:15 til 19:30. kl 19:30 møtes vi til Awake møte i møtesalen(noen ganger samling i ungdomsrommet). Her kommer også ungdommene. Tweens går hjem etter møtet er over.

Youth
kl 19:30 kommer ungdommene på Awake. De kommer direktet til møte i møtesalen, hvor programmet kan variere litt. Men det skal preges av lovsang, forkynnelse.

Møtet kjøres primært av og med ungdommene til  å lede, innlede og synge(tweens av og til)
Etter møtet trekker ungdommene opp i ungdoms-rommet, hvor det er kiosk og aktiviteter.
Kvelden avsluttes kl 23:00

Slik er vi organisert… 

Tweens opplegget og ungdoms opplegget er to adskilte grupper, som har en felles samling.

Tweens arbeidet er ledet og drevet av voksne, med Svein-Kåre som hovedleder. Ansvaret til lederne her er å holde orden på «ungene» og være med å lede aktiviteter. Noen av disse lederne er også med på Youth.

Youth er ledet av Svein-Kåre, med en liten gruppe med ledere og et styre bestående av ungdommene selv. Lederne på youth har ansvar i form av å holde orden og hjelpe styret til å gjennomføre det de ønsker og tenker for kvelden. Noen ganger vil det selvsagt bli behov for at voksen-lederne også leder samlinger og aktiviteter, men primært skal dette gjøres av ungdommene(styret).